2001, Nikolaj, Århus

 

Forret:
Fasan i Bacon

 

Hovedret:
Kalvemørbrad Farseret med Trøffel og Kalvebrissel

 

Desserter:
Blåskimmel Ost med Portvin



 

 2002, Niels, Silkeborg

 

Forret:
Tigerrejer med Flutes

 

Hovedret:
Oksehale i Fedtnet med Fois Gras

 

Desserter:

Æbler med Mandelmasse i Filodej
Farmer Kiksekage

 

 

 

 2003, Henrik, Horsens

 

Forret:
Havtaske med Sellerimos og Rødvinssovs

 

Hovedret:
Krydderurtepaneret Lammefilet

 

Desserter:

Pærer i Rødvin med Skummelt Stads
Farmer Yoghurt

 

 

 

 2004, Nikolaj, Århus

 

Forret:
Geddeboller med Østers

 

Hovedret:
 
Tournedos Rossini med Selleripuré og Marinerede Rodfrugter

 

Desserter:
Orange Flamberede Pandekager med Is
Creme Brulée

Gammeldags Farmer-Æblekage med Flødeskum

 

 

 

 2006, Lars, Odense

 

Forret:
Gratineret Pighvar med Jordskokkekompot og Beaujolaissauce

 

Hovedret:
Perlehønebryst Farseret med Foie Gras

 

Dessert:
Farmer-Kuppel med Marengs

 

 

 

 2008, Nikolaj, Århus

 

Forret 1:
Tapas af Seranoskinke/Manchego, Kammuslinger, Hummerhaler og Trøffelsalami

 

Forret 2:
Pighvar i Dødstrompeter

 

Hovedret:
Lammefilet i Krydderurtesvøb

 

Desserter:
Ahornparfait på Brændt Crème med Sprøde Nøddeflager